Hirdetés

Fallout 4 - így néz majd ki ultrán a PC-s verzió

|

Előkerült néhány kiszivárgott kép a Fallout 4 PC-s kiadásáról. Ha kíváncsiak vagytok mit tud a legmagasabb beállításokon, akkor idesüss.

Hirdetés

Eddig a legtöbb kiszivárgott anyag a Fallout 4 konzolos verzióiból érkezett, de most van egy jó hírünk, és rengeteg képünk a PC-s kiadás kapcsán. Ha kíváncsi vagy, hogy mire képes ultra beállításokon a játék motorja, akkor görgess lejjebb.

A NeoGAF fórumán RoboPlato kitett pár screenshotot, melyek úgy tűnik, hogy a játék ultra beállításaival mutatja be annak szépségét. Az általa használt gépben egy Core i7 és egy GeFroce GTX 970 csicsereg. Ha nem szeretnétek végigböngészni a fenti topikot, akkor csak nézzetek le, és pörgessétek végig az albumot.

Tartsátok észben, hogy a fent látott képek nem reprezentálják a játék végleges verzióját, és nincs arról információ, hogy honnan van meg úriembernek a build. Azért egyelőre tetszetősnek tűnik. Nektek bejött?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)