Hirdetés

Fallout 4 - decemberben fogják bejelenteni?

|

A legújabb pletykák szerint a Bethesda a 2013-as VGA rendezvényre időzíti a Fallout 4 leleplezését.

Hirdetés

Nem csak a Naughty Dog, hanem a Bethesda is előszeretettel időzíti bejelentéseit a Spike's Video Game Awards, avagy VGA eseményre, gondoljunk csak a Fallout 3-ra 2008-ban vagy a Skyrimre 2010-ben. Az aktuális pletykák szerint az idei rendezvényen itt az ideje egy újabb meglepetésnek.

A Gamingbolt értesülései és spekulációi szerint mivel a Skyrim a VGA 2010 alatt mutatkozott be és Fallout 4-et már legalább öt éve fejlesztik, a 2013-as gálán végre itt az ideje a nagy bejelentésnek, amit álltásuk alapján a Bethesda minden bizonnyal meg is fog tenni.

Mivel bizonyítékokkal nem tudták alátámasztani állításaikat, ezért alaptalan találgatásként kell kezelnünk az oldal információit, mindazonáltal nagyon reménykedünk benne, hogy a Fallout 4 valóban bemutatkozik december hatodikán, a VGA 2013-on, de ezt már az idei E3-at megelőző pletykák esetében is benéztük. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)