Hirdetés

A Bethesda semmit nem visz a VGX-re, de megint frissült a Fallout 4 teaser site

|

A főnök sem lesz jelen a rendezvényen, a Bethesda sem tart majd prezentációt, így lemondhatunk a Fallout 4 vasárnap hajnali bejelentéséről. Vagy van még remény?

Hirdetés

A Survivor 2299 ismét megváltozott, és ismét egy elsőre használhatatlannak tűnő szöveget látni rajta. Egy Reddit felhasználó ugyanakkor dekódolta, a szöveg az alábbi mondatot rejti: „I AM SORRY TO INFORM YOU, BUT I’M AFRAID THEY’RE DEAD. YOUR LIFE SUPPORT SYSTEM IS JUST FINE. WELCOME TO THE INSTITUTE. THE ONLY SAFE PLACE TO BE IN THIS WORLD.” („Sajnálattal kell közölnöm, de attól tartok, hogy meghaltak. A létfenntartó rendszereid rendben vannak. Üdv az Intézetben. Az egyetlen biztonságos helyen ebben a világban.”)

Az intézet, avagy az Institute egy a Fallout 3-ban megismert rejtélyes csoport, amit néhány MIT-s alapított. Elképzelhető, hogy a Fallout 4 főellenségeinek szerepébe is őket helyezik. Korábban jónéhány üzenet megjelent már az oldalon, ezeket itt olvashatjátok el. A Bethesda továbbra is hallgat, de Pete Hines, a cég vezetője Twitteren kívánta tisztázni, hogy valóban Los Angelesben lesz, de nem a VGX miatt.

A tweet alapján biztos, hogy a VGX-en sem egy új trailert, sem egy félmondatot nem fogunk kapni, ugyanakkor azzal érdemes számolni, hogy a számláló csak öt nap múlva jár le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)