Hirdetés

A Fallout 4 véletlenül ingyenes volt Xbox One-ra

|

Egy nagyon rövid időre ingyenessé vált a Fallout 4 az Xbox One-ra. A Microsoft azóta már javította a hibát, ami sok játékost boldoggá tett, mi meg sajnos átaludtuk az egészet.

Hirdetés

Kicsit felrázta az internetet, amikor egy unalmas csütörtök éjjelen hirtelen ingyenessé vált a Fallout 4 Xbox One-ra. Wario64 gyorsan szét is kürtölte a hírt, hogy a játék Season Passal együtt bárki számára letölthető.

Az archive segítségével magunk is ellenőriztük a dolgot, és valóban így történt. A játék ingyen letölthető volt néhány órán át.

A poszt után nem sokkal a Microsoft a Fallout 4 vásárlóoldalát teljesen elérhetetlenné tette.

Az igazi poén az egészben, hogy XboxMAD küldött egy üzenetet a Microsoft terméktámogatásának, amire azt a választ kapta, hogy "ez egy gyors promóció volt". Aha.

Oké, az E3 és a Bethesda pletykák kapcsán nem lenne meglepő, ha ez tényleg egy promó lett volna, de az egy picit gyanús, hogy Wario posztja után percekkel már elérhetetlen volt a Fallout 4 linkje. Sajnos mi meg jól lemaradtunk az egészről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)