Hirdetés

Fallout 4 - imádjuk az Xbox One kontrollert

|

Bár a Fallout 4 Xbox One Bundle-be csak egy hétköznapi konzolt csomagolt a Microsoft, az egyedi kontrollerrel bizony kitettek magukért.

Hirdetés

Továbbra is megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy az Xbox One kontrollere vagy a Dualshock 4 a kényelmesebb, de dizájn tekintetében a Microsoft most testhosszal vezet, legalábbis ami a Fallout 4-es témát illeti.

A Bethesda online boltjában már előrendelhető az az Xbox One kontroller, amit direkt a Fallout 4-hez terveztek. Ez már az új változat, amelyre egy 3,5-es jack csatlakozót is elhelyeztek, hogy legyen hová dugni a fülest. A 3 méteres USB kábellel érkező kontroller természetesen PC-vel is kompatibilis, az árát pedig a szokásos 60 euróra lőtték be.

A Fallout 4-es kontroller a játékkal együtt november 10-én érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)