Hirdetés

Fallout 4 - ez történt eddig a Survivor 2299-en

|

Mióta a The Survivor 2299 weboldal felkerült a netre vele együtt megindultak a vad spekulációk is, hogy vajon mi történik majd miután a számlálók elérik a nullát.

Hirdetés

Lázban tartotta a játékosokat a november 13-án megjelent Survivor 2299 nevű oldal, melyről az a hír járja, hogy domain nevét a ZeniMax Media foglalta le, akik a Fallout játékok kiadásáért felelősek.

Az oldalon egy ismétlődő morze kód volt hallható és két számláló. Az első ezek közül december 1-jéig számolt vissza míg a második december 11-éig. Rengetegen kezdtek spekulálni, hogy mit jelenthet az üzenet és mindenki reménykedett, hogy egy új Fallout játék előszele a site.

December elsején el is érkezett a pillanat és a Survivor 2299 szerint ezzel együtt a nukleáris tél is. Egy rövid szerverfrissítés után egy morze üzenet vált hallhatóvá az oldalon, melyet több is követett egy elég vészjósló történetet sejtetve az eseményeket nyomon követőkkel. Sajnos semmit nem tudunk teljes bizonyossággal kihámozni a gyakran változó üzenetekből, de annyi azért valószínűsíthető, hogy a reménybeli következő Fallout Bostonban fog játszódni. Az is sejthető, hogy a Vault 119 környékén, bizonyos Quabbin területén barangolhatunk. Továbbá az üzenetek említenek valamiféle „Black Row”-t, amiről egyelőre senki nem tud semmit, de a Fallout-ból már ismert MIT-nek van valami köze hozzá.

Ha esetleg lemaradtatok volna az oldal frissítéseiről és a vele érkező üzenetekről itt megtalálhatjátok őket remélhetőleg hiánytalanul és sorrendben.

Az első üzenet miután a számláló elérte a nullát: "THE INSTITUTE IS SEALED. THEY WON’T HELP US; I’M HEADING TO BLACK ROW -TBNLS 5120” – vagyis: Az intézmény zárva van. Nem fognak segíteni. Visszamegyek Black Row-ba. TBNLS 5120.”

A következő üzenet így szólt: “GENERAL CALL, GENERAL CALL, BOSTON IS GONE, I REPEAT, BOSTON IS GONE, NO HOPE, FREQUENCY 3450, RETURN TRANSMISSION, GOD BLESS AMERICA” – Általános felhívás. Általános felhívás. Bostonnak vége. Ismétlem. Bostonnak vége. Nincs remény. 3450-es frekvencia. Válaszoljanak az üzenetre. Isten áldja Amerikát.

"CALLING ALL STATIONS, THIS IS OVERSEER 119, EMERGENCY, ENEMY UNKNOWN, SOS, VAULT 119, QUABBIN 7667, REPEAT, SOS, VAULT 119 QUABBIN 7667 ENEMY UNKNOWN." - Minden állomásnak. Itt Overseer 119. Vészhelyzet. Ismeretlen ellenség. SOS. Vault 119 Quabbin 7667. Ismétlem. SOS. Vault 119 Quabbin 7667. Ismeretlen ellenség.

„CALLING ALL STATIONS, FROM VAULT119, ANYBODY NEAR QUABBIN SEND HELP, VAULT DOOR BREACH, REPEAT, SEND HELP, VAULT DOOR BREACH, ENEMY UNKNOWN, LEVEL 1 2 3 GONE, SURVIVOR ON LEVEL 4″ - Minden állomásnak. Vault 119. Bárki, aki Quabbin-hoz közel van küldjön segítséget. Áttörték a kaput. Ismétlem. Küldjenek segítséget. Áttörték a kaput. Ismeretlen ellenség. 1-es 2-es 3-as szintnek vége. Túlélő a 4-es szinten.

"MY DEAR SISTER, I’M HEADING TO THE INSTITUTE, GOD KNOWS WHAT HAPPENNED TO THIS PLACE NOW, THIS OLD BASTARD WILL HELP US, HE MUST HELP US. 0321" - Drága nővérem. Visszamegyek az Intézménybe. Isten tudja mi történik ezzel a hellyel ezek után. Az öreg szemétláda segíteni fog. Segítenie kell.

Ezután pedig mégegyszer: "THE INSTITUTE IS SEALED, THEY WON’T HELP US, I’M HEADING TO BLACK ROW -TBNLS 5120”

Az utolsó üzenet pedig: “CALLING ANY STATION, CALLING ANY STATION, CALLING ANY STATION, FROM VAULT 119, SOS, LEVEL 4 UNDER ATTACK, OVERSEER IS DEAD, I SAY AGAIN, SOS, LEVEL 4 UNDER ATTACK, OVERSEER IS DEAD, WE WON’T MAKE IT” – Bármely állomásnak. Bármely állomásnak. Bármely állomásnak. Vault 119. SOS. 4-es szint támadás alatt. Overseer halott. Ismétlem. SOS. 4-es szint támadás alatt. Overseer halott. Nem fog sikerülni.

Menet közben egy időre elérhetetlenné is vált az oldal, amit sokan annak tudtak be, hogy a ZeniMax levetette és az egész egy hatalmas hoax, de hamarosan vissza is jött, úgyhogy talán csak túl volt terhelve. Bármelyik is legyen az igazság, az ötlet zseniális és mi is tűkön ülve várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok?

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)