Hirdetés

Fallout 4 - ennyi helyet foglal majd Xbox One-on

|

Most már tudjuk, pontosan mennyi helyet is kell majd felszabadítanunk a Fallout 4 számára, legalábbis Xbox One-on.

Hirdetés

Bár már kaphatóak 1TB-os Xbox One konzolok, azért a legtöbbünknek csupán egy 500GB-os tárhellyel rendelkező masina csücsül a nappalinkban. Ez az 500GB pedig nagyon hamar meg tud telni, főleg ha olyan játékok is gazdagítják gyűjteményünket mint a Forza Motorsport 6, mely egészen pontosan 44.37 GB helyet emészt majd fel vinyónkon. Most kiderült, hogy mire kell számítanunk a Fallout 4 esetében.

Az Xbox Store-ban láthatóvá vált a Fallout 4 pontos mérete, így már tudjuk, hogy 28,12 GB szabad helyre lesz szükség a játék telepítéséhez. Ez azért cseppet meglepő, mi jóval nagyobb számot vártunk. Persze ez az adat csak a nyers játékot tükrözi, az esetleges frissítések (akár már az első napon) meg fogják dobni a méreteit. Elég csak arra gondolni, hogy a Batman: Arkham Knight egy több mint 4 gigás day one frissítéssel startolt PlayStation 4-en.

Még így is ez a legnagyobb helyet igénylő játék a Bethesda történetében. Összehasonlításképpen, az Xbox 360-as Fallout 3 5,48 GB-ot, a Fallout: New Vegas 4,75 GB-ot, legutóbbi játékuk, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig egészen pontosan 3,68 GB-ot követelt a merevlemezünkön.

A Fallout 4 megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra idén november 10-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)