Hirdetés

Fallout 4 - ezt tudja az Xbox One Bundle

|

A Microsoft szeretné felpörgetni az Xbox One eladásokat így az év végére, így egy csomó játékot csomagolnak a konzol mellé, többek közt a Fallout 4-et is.

Hirdetés

Közeleg a karácsony, ilyenkor pedig kinyílnak a pénztárcák, és kétség sem fér hozzá, hogy a Jézuska listáján most is rengeteg PS4 és Xbox One szerepel majd. A Microsoft nyilván az utóbbinak örül jobban, úgyhogy tolják is a kampányt ezerrel.

Major Nelson be is jelentette, hogy a Fallout 4-gyel együtt érkezik az Xbox One Bundle is, amely nemcsak egy 1TB-os konzolt és a hozzá tartozó kontrollert és fülest tartalmazza majd, hanem a Fallout 3 digitális változatát és két hétnyi Xbox Live Gold előfizetést is.

AZ Xbox One Fallout 4 Bundle november 10-én kerül a boltokba, ahol 400 dolláros áron juthatnak majd hozzá azok, akik most ugranának fejest a konzolos játékokba. A jelek szerint egy teljesen hétköznapi konzollal lesz dolgunk, azért nem bántuk volna, ha valami egyedivel rukkolnak elő a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)