Hirdetés

Fallout 4 - kimarad egy fontos karakter

|

A Fallout 4-ről először a Fallout 3 legendás rádiósának szinkronhangjától hallottunk, a karakter azonban a jelek szerint végül nem került be a negyedik epizódba.

Hirdetés

Ki ne emlékezne Three Dogra, a Fallout 3 rádiós műsorvezetőjére, aki a kietlen pusztaságban próbált mosolyt csalni az arcomra. Emlékszem egyszer egy óráig próbáltam lelopni a kendőjét, míg végül feladtam. A karaktert szinkronizálió Erik Todd Dellums még 2013 januárjában írt Twitteren a Fallout rajongóknak, hogy elképzelhető, hogy a jövőben is találkozunk majd Three Doggal. Nos, a Fallout 4-ben biztosan nem.

Úgy tűnik a Bethesda végül mégsem akarta alkalmazni a színészt, aki emiatt ki is akadt picit, dühét pedig meg is osztotta a követőivel Twitteren. Az üzeneteket azóta törölte, de természetesen nem tűntek el nyom nélkül. Dellums akkor szólalt meg először, amikor a Bethesda bejelentette, hogy végeztek a szinkronmunkálatokkal. Akkor azt írta, olyan érzés ez, mintha gyomorszájon vágták volna.

Az üzenet minden bizonnyal azért törölte, mert nem akarta, hogy megromoljon a viszonya a Bethesdával. Egy későbbi üzenetben megköszönte a Fallout rajongóknak a támogatást, miattuk akart a Fallout 4-en is dolgozni. Ki tudja, hátha egy későbbi részben még felbukkan majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)