Hirdetés

Fallout 76 - új küldetések és játékmódok is érkeznek idén

|

Három nagy fázisról számol be az idei roadmap.

Hirdetés

A Bethesda felfedte, hogy milyen tartalmakra számíthatnak a 2019-es év folyamán a Fallout 76 játékosai.

Hirdetés

Zsúfolt évnek néznek elébe a Fallout 76-rajongók, ám a játék jelenlegi állapotát elnézve szükség is lesz az új tartalmakra. A játék 2019-es roadmapje három nagyobb szezonra bontja az évet: az első, Wild Appalachiára keresztelt fázis március 12-én rajtol el, méghozzá egy új játékmóddal, a Survivallel.

Az új PvP játékmód mellett különböző közösségi események, új küldetések, egy játékbeli kamera és egy legendás tárgyakkal kereskedő árus is érkezik a játékba. A következő szezon, a Nuclear Winter egy azonos nevű játékmóddal bővíti az alapjátékot, ami teljesen új szabályokat hoz majd Wasteland világába. Nem lennénk meglepve, ha a tradicionális túlélőjátékok aspektusaival egészülne ki a jelenlegi, meglehetősen kezdetleges rendszer. Továbbá új Vault Raidek és egy új presztízs-rendszer, a Legendary Players is érkezik majd a játékmóddal.

A harmadik, ősszel érkező fázisról, a Wastelandersről egyelőre nincsen túl sok információnk, ám a leírás alapján valószínűleg azoknak kedvez majd a szezon, akik a változatos történeteket hiányolták a Fallout 76-ból. A Bethesda ígérete szerint a döntéseink kihatással lesznek a világra a játék várhatóan legnagyobb és legambiciózusabb őszi frissítése után.

Mit gondoltok, képes lesz visszacsábítani a Fallout 76 a kiábrándult játékosokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)