Hirdetés

Fallout 76 - egy képaláírásban rántották le a leplet az új helyszín nevéről

|

És mi mással is kezdődhetne majd el a kaland, mint egy gitárkarddal.

Hirdetés

Egy szellemes Twitter bejegyzéssel hintette el a Bethesda az új Fallout-világ nevét.

Hirdetés

Először Capital Wasteland kietlen tájain kellett túlélnünk, utána pedig Commonwealth veszélyeit hárítottuk el hűséges kutyusunkkal az oldalunkon. A Fallout 76 helyszíne pedig nem lesz más, mint az egzotikusan csengő Appalachia, amit a készítők szinte fű alatt árultak el egy Twitteren megosztott kép leírásában.

Az Appalachia név egyébként helytálló, hiszen azt már egy ideje tudjuk, hogy a Fallout 76 cselekménye West Virginiában kap helyet, aminek domborzatát nagyban meghatározza az Appalache-hegység vonulata.

A hivatalos Twitter fiókon megosztott kép egyébként egy teljesen új fegyvert, a Guitar Sword-ot, azaz a gitárkardot ábrázolja. Előre szólunk, hogy lesz olyan, aki kizárólagosan ezzel a végtelenül laza fegyverrel pörgeti majd ki a játékot.

Nektek bejön a Fallout 76 helyszínválasztása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)