Hirdetés

A kitartó Fallout 76 közösség most maratont rendez

|

Ez egy olyan verseny, amelyen bármilyen teljesítménynövelő szer megengedett, sőt a szervezők kifejezetten ajánlják, hogy minél ütősebb koktélokkal próbálkozzunk.

Hirdetés

A Fallout 76 botrányos állapotban jelent meg, ez azonban látszólag egy olyan kitartó közösséget hozott létre, mely a félkész játék után szinte bármilyen gondot könnyedén vész, amit az apokalipszis sújtotta Nyugat-Virginia (vagy a Bethesda)  tartogat számára. Rengeteg remek közösségi kezdeményezést láttunk már a játék kapcsán, újabban maratonfutással szórakoztatják egymást az atomháború túlélői. 

Hirdetés

Az Appalachia Marathon névre keresztelt verseny egyáltalán nem bonyolult; a lényeg, hogy eljuss a Hornwright Testing Site #02-től a 79-es bunker bejáratánál található Mysterious Cave nevű helyig. Mondanunk sem kell, hogy a gyors utazás ebben az esetben nem megengedett, azonban bármilyen más teljesítménynövelőt (perk, chem, aid) használhattok, sőt a szervezők kifejezetten ajánlják.

Ha meghaltok útközben, akkor természetesen újraéledhettek, és nem baj, ha ezzel közelebb juttok a célhoz, mint ahol elpatkoltatok, így ezzel az ügyesebbek még taktikázhatnak is. Csak az számít hiteles eredménynek, amit videón, vágatlan formában rögzítetek, a csalókat pedig a szervezők szerint a karma bíróság ítéli majd meg. 

A verseny kitalálója Marine_Mustang maga is végigcsinálta a távot, erről YouTube csatornáján bizonyosodhattok meg. Azt is elmondta, hogy szerinte az a legizgalmasabb az egészben, hogy az ember különböző módosítókkal próbálkozik, hogy minél jobb időt fusson, így derítve ki, hogy mitől leszünk a leggyorsabbak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)