Hirdetés

Fallout 76 - meghosszabbították a battle royale mód bétáját

|

Egyelőre nem tudni, meddig tart majd az ingyenes próbaidőszak, de valószínűleg nem a közeljövőben lövik le a szervereket.

Hirdetés

Az E3-on mutatkozott be a Fallout 76 következő két bővítménye. Még az egyik rengeteg NPC-t, küldetésláncot és egyéb izgalmakat hoz be, hogy a hagyományos Fallout játékokhoz közelebbivé tegye az élményt, addig a másik egy 52 fős battle royale móddal pörgeti fel a rajongókat.

Hirdetés

Ez utóbbi kapott is egy néhány napos, erősen limitált bétát, a fejlesztőcsapat azonban úgy döntött, hagyják még játszani a rajongókat. Todd Howard épp a napokban ismerte el, hogy magát a Fallout 76-ot is jóval alaposabban kellett volna teszteltetni a rajongókkal, minden bizonnyal ez az egyik oka annak, hogy határozatlan ideig kitolják a Nuclear Winter bétáját.

Ha még nem próbáltátok ki a hatalmas mutánsokkal megspékelt battle royale-t, még nem késő rárepülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)