Hirdetés

Fallout 76 - a bétateszt alatt is a teljes játékkal játszhatunk

|

A Fallout 76 B.E.T.A. változatához kapcsolódó mentésünket megtarthatjuk, és a megjelenés után ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Hirdetés

Valamikor ősszel, egyelőre még ismeretlen időpontban lesz a Fallout 76 bétatesztje. A béták során általában a játékok töredékét töltjük le, és minden, amit elértünk, törlődik a tesztelés végeztével.

Hirdetés

A Bethesda viszont másképp csinálja. A hivatalos GYIK-et kiegészítette azzal, hogy a B.E.T.A. a teljes játék még nem tökéletes változata lesz, és a megjelenés napján nem kell a nulláról kezdenünk. Ez azt jelenti, hogy elég sok adatot kell majd letölteni, viszont reméljük, így legalább megtarthatjuk a fájlokat, és egy patch letöltése után a kész játékkal játszhatunk november 14-étől. Ennek tudatában úgy gondoljuk, a tesztelés valamikor október végén, november elején zajlik majd.

A bétát először az Xbox One-os játékosok kapják meg, a PC-sek és a PS4-esek kénytelenek lesznek várni egy kicsit. Talán az e heti QuakeConon bejelentik a dátumot, figyelni fogunk és szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)