Hirdetés

Fallout 76 - nem sokára indul a B.E.T.A., megnézhetjük az intrót

|

Megtudtuk, hogy az Xbox One-os játékosok egy hét előnyt kapnak, és nem lehet majd éjjel-nappal játszani.

Hirdetés

A Fallout 76 előrendelői vehetnek részt a játék zárt bétatesztelésében, melyről eddig csak azt tudtuk, hogy októberben indul valamikor.

Hirdetés

Most kiderült, hogy az Xbox One-osok október 23-án kezdhetnek játszani, a PC-sek és PlayStation 4-esek előtt pedig október 30-án nyílnak ki a kapuk. A szerverek nem fognak folyamatosan üzemelni, a Bethesda kapcsolgatja majd őket, mert így garantálható, hogy nagy terhelésnek lesznek kitéve. Naponta 4-8 órán át lehet majd játszani, aztán javítják a felbukkant hibákat, és újra visszaengedik a játékosokat. Mindig időben szólnak Twitteren, hogy mikor szabad a pálya. Mivel szeretnék, ha sokan játszanának, valószínűleg olyan időpontokat választanak, amikor az Egyesült Államok és Európa játékosai egyaránt ébren vannak.

Alább a videó, mellyel a játék indul majd.

Nem lesz titoktartás, október 23-ától mindenki streamelhet, beszélhet az élményeiről. Mi is fogunk, mindenképp nézzetek vissza, ha pedig előrendeltétek, készüljetek. Konzolon egyébként Gold vagy Plus előfizetés is kell hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)