Hirdetés

Fallout 76 - megvan a béta időpontja

|

A Bethesda végre elárulta, mikor repülhetünk rá a régi-új Fallout élményre.

Hirdetés

A Fallout 76 egészen új irányba viszi majd a sorozatot, nem csoda, hogy a Bethesda szeretné még megjelenés előtt ráengedni a rajongókat, hogy az esetleges problémák időben kiderüljenek.

Hirdetés

Sajnos nem fog mindenki beférni, a tervek szerint ugyanis csak azokat engedik be, akik előrendelték a játékot. A teszt kicsiben kezd majd valamikor októberben, aztán szépen lassan bővítik a résztvevők listáját. A Fallout közösségi menedzsere mondjuk úgy fogalmazott, hogy azok juthatnak be, akik "a programban résztvevő viszonteladóknál" rendelik elő a játékot, úgyhogy előfordulhatnak kivételek.

A regisztráció nem automatikus, az előrendelőknek egy emailben kapott kódot kell beváltaniuk a bethesda.neten. A hivatalos oldalon már el is kezdték felsorolni az érintett boltokat, és míg a Windows Store szerepel a listában, a Steam egyelőre nem, ami minimum érdekes. A bétát egyébként az Xbox One-os felhasználók nyitják, és csak ezt követően engedik be a többieket.

Ti előrendeliek a Fallout 76-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)