Hirdetés

Fallout 76 - hivatalosan még meg sem jelent a játék, de valaki már végig is játszotta

|

Néhány lelkes játékosnak már a béta alatt sikerült elérnie a végjátékot.

Hirdetés

Mindössze pár napra vagyunk a Fallout 76 megjelenésétől, ám valakinek már biztos nem fog túl sok újdonságot tartogatni a játék. Vigyázat, spoileres tartalom következik!

Hirdetés

A Fallout 76 fő történetszála egy igen hangzatos fináléval zárul le, ezért sem véletlen, hogy a fejlesztő Bethesda szándékosan csak rövidebb időközökre nyitotta meg az előzetes tesztszervereket. A cél az volt, hogy biztosan megőrizzék a játék sztorijában rejlő titokzatosságot, hiszen nem csak a játék egy korlátozott változatával játszhattunk a tesztelés alatt, hanem magával a komplett termékkel. Nos, egy streamer köszönte szépen, és elfogadta a kihívást.

Nem túl meglepő módon, jelen vannak az atombombák a Fallout 76 világában is, amikhez akár mi, játékosok is hozzáférhetünk, ám előtte végig kell rágnunk magunkat a játék cselekményén. Miután ezt megtettük, néhány, az atombombák kilövéséhez szükséges indítókód kerül elszórásra a nyugat-virginiai pályán, ami épp elég nagy ahhoz, hogy keresgélnünk kelljen egy darabig. Oh, és nem is elég egy darab a kilövéshez. Egy FrenchTomahawk nevű streamer barátai segítségével minimális időn belül "kimaxolta" a játékot, és útjára is indította az első atomtöltetet, ezzel pontot téve a sztori végére.

A robbanás pillanatát itt láthatjátok:

Újabb bizonyíték arra, hogy bárhogy is igyekszünk, mindig lesz legalább egy játékos, aki már a megjelenés másnapján a miénknél pár tucattal magasabb szinten, a legkirályabb cuccokban fájdítja majd a szívünket. Mi mindenesetre emeljük kalapunkat a lelkes társaság teljesítménye előtt.

A Fallout-széria legújabb, többjátékosalapú üdvöskéje november 14-én kerül a boltokba. Ti várjátok már a kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)