Hirdetés

Prémium valutával kárpótolja a Fallout 76 kifosztott játékosait a Bethesda

|

Tavaly év végén több mint 500 játékost loptak meg hackerek. Mostanra mindenki visszakapta a holmiját, és némi extra Atomot bocsánatkérésképp.

Hirdetés

Néhány vicces kedvű játékos rájött, hogy miként használhat ki egy bugot a Fallout 76 rendszerében, és ezáltal hogyan lophatja el társai minden vagyonát. A Bethesda olyan gyorsan reagált, amennyire csak lehetett, és ugyan felszámolta a probléma forrását, időközben sokan maradtak felszerelés és pénz nélkül. Azóta a fejlesztők azon dolgoztak, hogy mindenkit kárpótoljanak.

Hirdetés

A Bethesda játékmesterei leklónozták a karakterek korábbi állapotát, és a másolat tárgylistájából mindent átküldtek az eredetinek, így az visszakaphatta az elvesztett holmiját. Emellett, ha az adott játékos szerepelt a Fallout 1st előfizetők nyilvántartásában, akkor további 8250 Atomot (5 havi előfizetésnek megfelelő mennyiséget) kapott. Annak is jutott 4950 Atom, aki nem rendelkezett előfizetéssel, így végül mindenkit sikerült busásan kárpótolni.

Akinek még nem volt alkalma látni a videót, amelyben egy játékos fel-le rohangálva fosztja ki a nyílt szervereken játszó kalandozókat, most itt pótolhatja mulasztását:

Ha netán ti is hasonlóképpen jártatok, feltétlenül jelezzétek a Bethesdának, hogy megkapjatok minden segítséget a holmitok visszaszerzéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)