Hirdetés

Fallout 76 - a Bethesda leleplezte a játék térképét

|

Jó nagy területet ölel fel a poszt-apokaliptikus Nyugat-Virginia, nézzétek meg!

Hirdetés

A Fallout 76-ot már nemcsak a sorozat rajongói, hanem még Nyugat-Virginia állam lakosai, vezetői és turisztikai hivatala is nagyon várják. Azt már eddig is tudtuk, hogy a Bethesda hatalmas térképet tervezett, most pedig végre elérkezett az idő, hogy le is leplezzék nekünk azt.

Hirdetés

Az arányokat sajnos nem jelölték, de a terület tele van különböző helyszínekkel, eseménypontokkal, illetve jól látható módon több, egymástól jól elhatárolható, különböző környezetű és hangulatú zónában is kalandozhatunk majd. Nézzétek meg ti is:

A térkép egyébként a játékban is így fog kinézni, tehát nem a Pip-Boy megszokott zöld-fekete felosztásán kereshetjük meg, hogy merre menjünk. Van egy kis belemenősebb videó is róla, ha esetleg elemezgetnétek kicsit:

Nektek hogy tetszik első pillantásra a Fallout 76 Nyugat-Virginiája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)