Hirdetés

A Fallout 76 az idők végezetéig élni fog

|

A Bethesda a jelenlegi tervek szerint addig fogja támogatni a játékot, amíg a nap ki nem huny.

Hirdetés

A széria előző részeivel ellentétben a Fallout 76 egy online fókuszú szerepjáték lesz, ami felvet kérdéseket. Például hogy milyen hosszú időre terveznek vele a fejlesztők. A jelek szerint mindörökre.

Hirdetés

Pete Hines szerint ez azért nem lehetetlen elképzelés, mert a Bethesda játékai elképesztően népszerűek maradtak mindig is megjelenésük után.

"Kérdezgetik emberek, hogy '2 évre vagy 5 évre terveztek-e' én pedig azt válaszolom, hogy 'még mindig játszanak a Morrowinddal, a Fallout 4-gyel és a Skyrimmel'. Ezek a címek 4-7 éve jelentek meg és több százezren játsszák őket minden nap, minden hónapban. Szóval a Fallout 76-tal örökre tervezünk."

Az tény, hogy a cég nagyon hosszú időre tervez a játékkal, azt még Hines sem tudja biztosan, hogy ez hogyan is fog kinézni. Elmondta, hogy a Bethesda játékait nagyban formálta a közösség véleménye, és ez ezúttal sem lesz másképp.

"A Fallout 3-nál az emberek el voltak keseredve, hogy a játéknak volt vége. Mi azt hittük, hogy csak a régi hagyományokat követjük, de aztán a közösség kérésére később kiadtunk egy DLC-t, ami engedélyezte, hogy kalandozhass a sztori után is. A 76 is így megy majd."

A Fallout 76 novemberben érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)