Hirdetés

A Bethesda szeretné megkönnyíteni a Fallout 76 kezdők dolgát

|

A jövőben számíthatunk egy frissítésre, ami megkönnyíti a kezdő lépéseket.

Hirdetés

A Fallout 76-hoz újonnan csatlakozóknak nem egyszerű a dolga. Miközben ők még az alapvető eszközöket keresgetik, a játék kihívásrendszere magas szintű fegyverekhez való töltényekkel tömi őket, és olyan cuccokhoz ad alapanyagokat, amiket még nincs lehetőségük legyártani.

Hirdetés

A Bethesda éppen ezért szeretné átdolgozni a játék korai szakaszát. Egy blogposztban felsorolták, hogy milyen módosításokra számíthatnak azok, akik a közeljövőben kezdenek karaktert.

- A gyors utazás árát lejjebb veszik a 25-ös szint alatti játékosoknak
- A 15-ös szint alatti játékosok betegség ellenállását megemelik
- Az ételek szavatosságát 50 százalékkal meghosszabbítják
- Az evés/ivás után járó bónuszok nem tűnnek majd el gyors utazás után
- A játék kezdőterületén kívüli magas szintű szörnyek ritkábban bukkannak majd fel

A kihívásokat is átdolgozzák, hogy azok a kezdőknek hasznos cuccokkal jutalmazzák a feladatok teljesítését. Főleg ez lesz nagy segítség, mivel jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a magasabb szintű játékosok maguktól visznek ellátmányt a kisebbeknek, hogy azok ne ijedjenek el azonnal a Fallout 76-tól.

A következő nagy tartalmi csomag a hónap végén érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)