Hirdetés

Fallout 76 - kárpótolást kapott egy játékos, aki nem örült a leárazásnak

|

Már a Black Friday alatt megvágták a Fallout 76 árát, és ennek érthetően sokan nem örültek.

Hirdetés

Sok a baj a Fallout 76-tal és a Bethesda egyelőre nem töri össze magát, hogy megnyugtassa a közösséget. Sokan kérik vissza a pénzüket, miután csalódtak a játékban, és egyesek még egy boltot is képesek szétverni, mert nem tudnak megszabadulni a lemeztől.

Hirdetés

Egy IzaakGoldbaum nevű Reddit-felhasználó elővételesen szerezte meg a játékot. Miután látta, hogy Black Friday alkalmából sokkal olcsóbban meg tudta volna vásárolni, csalódott panaszát fejezte ki a Bethesda felé, és kérte, hogy kárpótolják, mert nem tudott részt venni az ünnepi akcióban. Úgy tűnik, hogy a furcsa kérés működött. A játékos kapott egy válaszlevelet, és 500 Atomot utaltak a hivatalos  profiljára.

A választ hivatalos forrás nem erősítette meg, de ha tényleg ilyen gyorsan reagált a Bethesda a szokatlan kérdésre, érdemes lehet próbálkozni hivatalos panasz benyújtásával. Persze ha neki járt, mindenkinek járna.

Pont ma kérdeztünk titeket arról, hogy zavar-e, ha túl hamar leáraznak egy játékot. 

Ti meg vagytok elégedve a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)