Hirdetés

Napi büntetés: mutáns teheneknek épített diszkót egy Fallout 76-játékos

|

Ki mondta, hogy nem lehet szórakozni az apokalipszis után?

Hirdetés

A Fallout 76-ot rengeteg kreatív játékos teszi érdekesebbé, a halálos labirintus után valaki ezúttal egy diszkónak keresztelt brahmin kínzókamrát épített.

Hirdetés

A brahmin alapvetően egy kétfejű tehénfaj, amely haszonállatként funkcionál a játékban (bár eredeti jelentése ugyebár az indiai kasztrendszer legfelsőbb kasztjának tagjait jelölő szó). Sokan viszont a húsfeldolgozás vagy a tejtermelés helyett inkább a Fallout 76 fizikájának tesztelésére használják az állatokat. 

Az aswiftkickinthejunk nevű YouTube-felhasználó egy

olyan szobát épített, amelyben elektromos kisülések segítségével dobálja körbe, vagyis "táncoltatja" a brahmin teheneket. A játékos az alkotást stílusosan Brahmin Disco névre keresztelte. Alább megnézhetitek, hogy milyen is az egyik legőrültebb posztapokaliptikus tánctér.

Nyugodtan leéltük volna az életünket ennek hiányában is, de mégis teljesebbek lettünk valahogy az élménnyel, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)