Hirdetés

Fallout 76 - egy fura hiba miatt törlődhet a játék

|

A Bethesda arra kéri a Fallout 76 PC-s bétájának játékosait, hogy ne kattintgassanak.

Hirdetés

A béta azért van, hogy a megjelenés előtt sikerüljön kiszűrni a hibákat, és a Bethesda is előre szólt, hogy nem lesz minden rendben a Fallout 76-tal. 

Hirdetés

A PC-s változat azonban valahogyan a vártnál is problémásabb lett. Néhányan a letöltést sem tudják elindítani, de ennél gázabb, hogy ha megpróbálunk gombokra kattintani, a játék lefagyhat, és aki ilyenkor össze-vissza kattintgat, remélve, hogy az majd megoldja a problémát, annak kliense teljes egészében törlődhet. Mind az 50 gigányi fájl. A háttérben egyébként letöltés fut, csak ezt nem jelzi a játék elég jól. Egy olyan játékhoz, ahol a mindent elpusztító atombomba fontos játékelem, ez mondjuk épp illik is (pláne, hogy gombot kell nyomni az aktiváláshoz), de 50 GB-ot letölteni nem egy kellemes élmény.

Legalább kárpótlásképp kitolták a bétát, november 1-jén is lehet még játszani este 7-től másnap hajnali 4-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)