Hirdetés

A Fallout 76 ismét egy teljesen abszurd buggal akasztja ki a játékosokat

|

Az új frissítéssel együtt ütötte fel a fejét egy groteszk hibajelenség, a Bethesda már vizsgálja a dolgot a bejelentések alapján.

Hirdetés

Ha elkezdenénk felsorolni azoknak a hibáknak a listáját, amik a Fallout 76 történet kísérik, akkor előfordulhat, hogy a GameStar leghosszabb cikke kerekedne belőle, és a jelek szerint még közel sincs vége a 76-os bunkerból kiszabadultak szenvedéseinek. A fejlesztők mindennapjait valószínűleg a megjelenés óta a bugok kijavítása teszi ki, de egyre inkább úgy néz ki, hogy szélmalomharcot vívnak, hiszen minden frissítéssel újabb problémák keserítik a játékosok életét. 

Hirdetés

A legújabb update után jelent meg az a Reddit hírfolyam, melyben arról számolnak be, hogy bizonyos páncéloknál lerontja a statisztikákat az, ha újratöltjük a fegyverünket. Lássuk be, ez egészen abszurd hibajelenség, amely teljesen véletlenszerűen jelentkezik különböző felhasználók különböző páncéljainál, így nehéz megmondani, hogy mikor kinél üt be a ménkű (illetve a rozsda). Ez a videó remekül bemutatja a jelenséget:

A Bethesda már vizsgálja a problémát, azonban egyelőre nem tudják megmondani, hogy mi okozhatja a véletlenszerű statromlást. A neten találhatóak megoldások, így például ha levesszük, majd újra felvesszük az adott páncélt, akkor az visszaálltja az eredeti értékeket, de ez a csata hevében kissé macerás procedúra; olyan is volt, aki arról számolt be, hogy ha guggolás közben töltünk, az végleg megoldja a problémát.

Ti találkoztatok már hasonlóval? Vagy már mindenki régen eltemette ezt a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)