Hirdetés

A Fallout 76 egyik robotját csak a kommunista propaganda érdekli, semmi más

|

Bekerült a játékba egy új Collectron bot, arra viszont hiába számítunk, hogy menő dolgokat fog összegyűjteni nekünk, elég specifikus ugyanis a forradalom bádogkatonájának érdeklődési köre.

Hirdetés

Fárasztó lehet a gyűjtögetés Appalachia kietlen vidékein, így nem árt, ha segít benne egy jóságos Collectron bot. A Fallout 76 játékbéli mikrotranzakciós boltjába, az Atom Store-ba bekerült egy különleges robotvariáns, az úgynevezett Communist Collectron, ami nevéhez hűsen a mechanikus pajtás vörös csillagos, kommunista eszméket követő verziója. A játékosok legnagyobb megdöbbenésére azonban robot nem csak pár ütős egysorossal adja a tudtunkra, hogy melyik társadalmi formát részesíti előnyben. 

Hirdetés

A Fallout 76 kalandorai ugyanis hamar rájöttek, hogy a Communist Collectron közel használhatatlan. Ennek pedig egy végtelenül egyszerű oka van: hiába küldjük ki a robotot, hogy keressen nekünk a világban élelmet, vizet, vagy fegyvereket, nagyrészt csak kommunista propagandaplakátokat fog hazahozni. Beszámolók szerint volt, akinek három-négy óra keresgélés után a Communist Collectron összesen 35-40 kommunista szórólapot adott át, és ezen felül mindösszesen csak egyetlen egy kézigránátot sikerült találnia.

Más arról mesélt, hogy az ő kommunista segítője 20 paradicsomlevest, két gránátot, egy puskát és egy ásót talált, ezen felül viszont több mint 50 propagandaposztert gyűjtött össze. A legnagyobb gond az, hogy miután a Collectron tárhelye betelik, nem keresgél tovább, így viszonylag gyorsan használhatatlanná válik, ha telepakolja robotzsebeit szórólapokkal.

Maradjunk annyiban, hogy nem ez a legfurább dolog, amit a Fallout 76-ban eddig láttunk, de kétségkívül érdekes azért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)