Hirdetés

Fallout 76 - a Day1 patch nagyobb, mint az egész játék

|

Sejtettük, hogy sok dolgot javít majd a Bethesda a béta tapasztalatai alapján, de ekkora frissítésre nem számítottunk.

Hirdetés

A Fallout 76 bétája finoman szólva sem volt zökkenőmentes, de a Bethesda elmondta, hogy bár rengeteg javításon dolgoznak, vannak olyan hibák, amikkel csak a megjelenés után lesz idejük foglalkozni.

Hirdetés

Ezzel együtt úgy tűnik, hogy a srácok nem tétlenkedtek, a megjelenés napján ugyanis egy brutális méretű frissítésre számíthatunk. A béta 45 GB helyet foglalt a merevlemezünkön (ez ugye valójában a teljes játék volt, csak időlimitekkel), november 14-én pedig egy 54 GB-s meglepetés várja majd azokat, akik neki akarnak esni a játéknak.

Úgyhogy ha valaki úgy készült, hogy szerdán munka után azonnal neki is ül a játéknak, az szervezzen magának sávszélességtől függően néhány óra extra programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)