Hirdetés

Fallout 76 - Xbox One-on bétázhatunk először

|

Mindhárom bejelentett platformon ki lehet majd próbálni a játékot, de a Microsoft konzolján játszók egy kicsit előbb kezdhetik a kalandot.

Hirdetés

A Fallout 76 természetesen nem lesz Xbox One-exkluzív, hiszen tudjuk, hogy emellett PC-re és PS4-re is érkezik a franchise következő címe. Egy kis exkluzivitást viszont élvezhetnek a One-játékosok, mert a bétába előbb vethetik bele magukat, mint a másik két platformon játszó társaik.

Hirdetés

A Bethesda a Fallout 76 hivatalos FAQ-oldalán tette közzé, hogy nem lesz különbség a bétás lehetőségek között, viszont az Xbox One-on több idő lesz kipróbálni a játékot. Pontos dátumokat még nem ismertettek, de amint véglegesítik házon belül, a Fallout összes kapcsolódó social média felületén be fogják jelenteni.

A bétáról még az is kiderült, hogy csak egy módon lehet bekerülni - kizárólag azok vehetnek részt a tesztidőszakban, akik a november 14-i megjelenés előtt előrendelik a Fallout 76-ot. Ez viszont ugyanúgy vonatkozik mindenkire, függetlenül attól, hogy valaki normál, vagy gyűjtői kiadást rendel.

Ti melyik platformon fogjátok játszani a Fallout 76-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)