Hirdetés

A polgárháború után a Fallout 1st előfizetők saját arisztokráciát alakítottak ki

|

Elegük volt abból, hogy semmilyen fórumon nem tudnak beszélni az előfizetésről anélkül, hogy ne futnának gyűlölködésbe, így inkább külön csoportokat alakítottak.

Hirdetés

A Fallout 76 valószínűleg sokáig zsinórmértékként szolgál majd a az elkövetkezendő generációknak, mint a félkész játékok iskolapéldája. A jelek szerint bármit is csinál a Bethesda, azzal csak ront a helyzeten, így történt ez Fallout 1st előfizetéssel is, ami természetesen bugosan jelent meg, ráadásul az előnyöket megvásárlókat el is kezdték zaklatni a többiek, gyakorlatilag osztályharc alakult ki. Ez ellen védekezve most csoportokat hoztak létre az előfizetők, hogy nyugtuk legyen a trolloktól, nevezhetjük ezt elszigetelődésnek is, vagyis létrejött az új arisztokrácia a játékban. Hát nem csodálatos?

Hirdetés

A Facebookon és a Redditen csináltak maguknak privát csoportot a "nemesek", hogy anélkül beszélhessenek az előfizetésről, hogy gyűlölködő kommentek áradatát zúdítanák saját nyakukba. A tagok viccesen arisztokratáknak hívják magukat, a fenti hasonlatot sem mi találtuk ki, mivel az egész megmozdulás abból indult kis, hogy az egyik alapító, VectorZarak mémeket posztolt, hogy ez az egész ügy olyan, mintha egy osztályharc lenne; a poén egyre nőtt és így alakult meg a csoport, ami az Apokalipszis Arisztokratáinak hívja magát.

Persze ezt az egész felsőbbrendűséget és az elitista megjegyzéseket szarkasztikusnak szánják az előfizetők, a tömörülés célja pedig az, hogy ne kelljen minden megmozdulásukkor a toxikus felhasználók tirádáit hallgassák. Nyilván ezekre nem lenne szükség, ha a Bethesda megemberelné magát a Fallout 76 kapcsán, de ez egyelőre még nincs kilátásban, addig is szegényeknek köszönjük a részvételt, a gazdagoknak további jó szórakozást kívánunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)