Hirdetés

Fallout 76 - több olyan eleme is van, ami a Fallout 4-ből és a Skyrimből lett átemelve

|

Eddig csak sejteni lehetett, hogy a Bethesda újrahasznosított jó pár apróságot, de most már bizonyíték is van a dologra.

Hirdetés

Nem igazán nyerte el a játékosok tetszését a Fallout 76, ami hemzseg a hibáktól, és a játékélmény sem olyan, mint amire számítottak a rajongók. Most pedig kiderült, hogy vannak olyan részei a játéknak, amelyek a stúdió valamelyik korábbi címéből származnak.

Hirdetés

Egy Christian Leites nevű Twitter-felhasználó bukkant rá arra, hogy a Fallout 76 kódjában vannak olyan elemek, amelyeket a fejlesztők egy az egyben a Fallout 4-ből, illetve a The Elder Scrolls V: Skyrimből vettek át.

A "downloadable content check" résznél például arra sem vették a fáradtságot a srácok, hogy eltüntessék a Fallout 4-gyel kapcsolatos kommenteket. A Scorchbeast Queen scriptje és animációja pedig teljesen ugyanaz, mint a Skyrimben lévő sárkányoké, gyakorlatilag szinte csak a modellt cserélte le a stúdió.

Leites néhány screenshotot is közzétett, amelyek bizonyítják az újrahasznosítást.

Ti játszotok a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)