Hirdetés

Fallout 76 - a jelenlegi játékosok megkapják a teljes Fallout Classic gyűjteményt

|

Nem biztos, hogy ezzel mindenkit ki lehet majd engesztelni, de kezdésnek azért nem rossz.

Hirdetés

A Bethesda a hivatalos Twitter fiókján keresztül bejelentette, hogy mindenki, aki 2018-ban bejelentkezett a Fallout 76-ba, megkapja majd a Fallout 1-et, a Fallout 2-t és a Fallout Tactics játékot is. Az ajándékosztás részletei egyelőre ismeretlenek, de valamikor januárban számíthatunk a csomagra.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy sokan egy gödörben eltemetve akarnák látni a Bethesda félresiklott multis Falloutját, a fejlesztőcsapat keményen dolgozik azon, hogy valamilyen módon végül csak rendbe hozza a projektet. Jövőre több komolyabb frissítéssel és egy új PVP móddal is készülnek, és minden új tartalmat ingyen ígérnek. Persze az nem fog segíteni a renomé javításán, ha például a loot boxokat tényleg bevezetik.

Titeket bármennyire is vigasztal az, ha megkapjátok ezt a három klasszikus Fallout játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)