Hirdetés

Fallout 76 - a játékosok visszakövetelnek egy bugot

|

A Bethesda rengeteg hibát javított a legutóbbi frissítéssel, de van köztük egy olyan változtatás is, aminek nem örülnek a rajongók.

Hirdetés

A Fallout 76 finoman szólva sem problémamentes rajtja után a Bethesda elkezdte javítgatni a játék kódját, a legújabb frissítés pedig rengeteg változtatást eszközölt, többek közt néhány küldetést is átalakítottak.

Hirdetés

Az egyik ilyen a Feed the People közösségi küldetés, amelyben egy poszt-apokaliptikus pörkölt alapanyagait kell összevadásznunk, majd megvédei a gépeket, amíg azok feldolgozzák és dobozolják azt. Ez egy közösségi esemény, amiben a játékosok ugyanazért a célért küzdenek. Ha sikerül teljesíteni a feladatot, akkor a szerver minden játékosa kap jutalmul egy konzervet.

Legalábbis eddig így volt, mert mint kiderült, csak azoknak jár a jutalom, akik valóban részt vesznek a küldetés teljesítésében. Ezt meg is változtatta az 1.0.3.1-es patch, a játékosok azonban szeretnék visszakapni a hibás változatot. A Redditezők úgy gondolják, sokkal hangulatosabb volt a quest akkor, amikor az egész szervernek jót tettek vele, ha már egyébként is az a küldetés neve, hogy Feed the People.

Kíváncsian várjuk, mit lép a Bethesda az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)