Hirdetés

Fallout 76 - minél több az fps, annál gyorsabban szalad a karaktered

|

Ez egy singleplayer játéknál nem lenne akkor probléma, de eléggé felborítja az egyensúlyt egy kizárólag online játszható címben.

Hirdetés

Két hét van hátra a Fallout 76 megjelenéséig, és a napokban végre a PC-s játékokat is beengedték a bétába, aki rögtön rá is bukkantak egy érdekes hibára.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a játék fizikája szoros összefüggésben van a framerate-tel. A képckockaszám nem véletlenül volt lockolva a játékban, de elég néhány dolgot átírni a beállításokat tartalmazó .ini fájlban, és máris felgyorsul a játék. Mármint szó szerint.

Ha sikerül elérni a 250 fps-t, kb kétszer olyan gyorsan történik minden, mint a gyári beállítások mellett. Azon senki nem lepődik meg, hogy a Call of Duty 2-ben voltak ilyen hibák, de 2018-ban ez túl megy egy bizonyos határon. A Bethesdánál tudnak a hibáról, de a megjelenésig már nem tudják kijavítani, úgyhogy ma este még biztosan így streameljük a bétát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)