Hirdetés

Fallout 76 - a Bethesda tagadja, hogy free-to-play lesz a játék

|

A rajongók már fenték a kaszákat, de a kiadó mindenkit megnyugtatott, hogy a pletykának nincs valóságalapja.

Hirdetés

A Bethesda sokak által várt játéka mostanra valószínűleg a játékosbázisa jelentős részét elvesztette, ezt látva pedig a folyamatos frissítések mellett a leárazásokkal sem fukarkodik a kiadó, arra azonban még nem szánta el magát, hogy ingyenessé tegye a játékot.

Hirdetés

Az interneten szárnyra is kapott egy ilyen pletyka, azonban amikor valaki rákérdezett Twitteren - és hozzátette, hogy ha ezt meglépik, akkor biztos, hogy hatalmas patáriát rendez -, a kiadó elmondta, hogy egyáltalán nincs szó a váltásról.

Egyáltalán nem lenne meglepő egyébként, ha hosszútávon ide futtatnák ki a játékot, és lenne mondjuk egy előfizetéses vagy prémium valutás modell, de 2 hónappal a megjelenés után ez még kicsit korai volna. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)