Hirdetés

Fallout 76 - már kijavított hibákat hozott vissza az új patch

|

Már nem is számoljuk, hányadik probléma üti fel a fejét a Fallout 76 kapcsán, ráadásul pont egy frissítés hozott elő már megoldott bugokat.

Hirdetés

Ahogyan az a közelmúlt eseményeiből kiderült, a Bethesda vért izzad, hogy a Fallout 76 kapcsán valami olyasmit tegyen, aminek örül a játékosbázisa. A dzseki-botrányt elnézve nincs egyszerű dolguk, de nincs több szerencséjük a játék frissítéseivel sem, ugyanis bőven van mit kigyomlálniuk, ráadásul az új ötleteiket sem fogadja üdvrivalgás, legyen szó PvP  vagy PvE tartalmakról.

Hirdetés

Ezúttal azonban ők maguk okozták a gondot. A Fallout 76 legújabb frissítése számos problémát orvosolt, ugyanakkor olyan hibák is előkerültek miatta, amiket a közelmúltban már javítottak a készítők. Ilyen az a bug, aminek köszönhetően szabadon megduplázhatjuk a tárgyainkat, de az sem elhanyagolható baki, hogy irreálisan nagy súlyuk lett a zárnyitásra alkalmas hajtűknek. A Bethesda közösségi menedzsere igyekezett megnyugtatni a játékosokat, hogy dolgoznak a problémán és szívesen fogadnak minden információt, ami segíthet nekik ebben. 

Sokan amiatt is elégedetlenkedtek, hogy a patchek folyamatosan jönnek, de plusz tartalmakat nem kapnak. A cég munkatársa türelmet kért ezzel kapcsolatban, ugyanis bár rengeteg újdonság készül a háttérben és hamarosan megosztanak egy ütemtervet is a 2019-es terveiket illetően, azonban most a hibák javítása az elsődleges prioritás náluk, hogy stabil legyen az alap, amire építhetnek.

A Patch 5 egyébként tényleg rengeteg mindent javít, itt futhatjátok át a listát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)