Hirdetés

Napi büntetés: nem vették vissza a Fallout 76 lemezét, szétverte a boltot

|

Elégedetlennek lenni egy játékkal és visszatérítést kérni egy teljesen érthető reakció. Amikor viszont blokk hiányában ezt megtagadják, akkor nem illik szétverni a boltot.

Hirdetés

A közösségi hálókon kezdett terjengeni a lenti videó, amiben csalódott játékos szeretné visszavinni a Fallout 76-ot a helyi GameStopba. Azt nem különösebben részletezte, hogy mi a problémája (leszámítva, hogy nem kedveli az online struktúrát), de a pénzét akarta visszakapni.

Hirdetés

Fontos hozzátenni, hogy a visszatérítést követelő főszereplőnk nem vitte magával, vagy egyszerűen csak kidobta már a vásárláskor kapott blokkot, így maximum GameStop kreditet tudtak volna adni neki, amit ugye csak ott vásárolhat le. A reakció először moderáltan csalódottnak tűnt, egészen addig, amíg a srác el nem indult a kijárat felé.

A boltvezető nem tűnt kifejezetten feszültnek a videó végén (simán felvette a csörgő telefont, és angyali hangon belemondta, hogy "köszönjük, hogy a GameStoppot hívta, itt Brian beszél"), de a srác ellen jó eséllyel rendőri eljárás fog indulni, ami többe kerül majd neki, mint a Fallout 76 ára volt.

Ha valami, akkor ez nem érte meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)