Hirdetés

Fallout 76 - jön egy új frakció, végre hordhatunk hátizsákot

|

Jó hír a gyűjtögetőknek: végre egy kicsit több cuccot cipelhetünk magunkkal keresztül a pusztaságon.

Hirdetés

Bár a Fallout 76 bőven kapott hideget és meleget, továbbra is van egy lelkes kis közösség, akik megpróbálják túlélni a világvégét. Ők most bizonyára örülnek a hamarosan érkező frissítésnek.

Hirdetés

Bekerül ugyanis a játékba a Pioneer Scouts frakció. Na jó, találkozni soha nem fogunk velük, de ettől még csatlakozhatunk hozzájuk. Ha valaki így tesz és teljesíti a különböző kihívásokat, az egy bizonyos rang elérése után egy hátizsákkal lesz gazdagabb. A táska nem egyszerűen az inventory méretét növeli meg, hanem speciális funkciókkal is bővíti azt. Lehet például saját hűtőtáskánk, hogy ne rohadjon ránk a hús.

Emellett a cserkészeknél főzéshez, úszáshoz, és egyéb túlélési képzettségekhez kapcsolódó lootot is gyűjthetünk. A frissítés május 7-én élesedik, de már ezen a hétvégén is érdemes belépni, ugyanis dupla Survival XP-t kapnak a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)