Hirdetés

Fallout 76 - több változás és újdonság is érkezik májusban

|

Hamarosan például elég komoly fegyvereket zsebelhetünk majd be a heti kihívások teljesítésével.

Hirdetés

A Bethesda továbbra is azon dolgozik, hogy mindenki számára élvezhető legyen a Fallout 76, és ezért hamarosan újabb változásokat vezet be. Sőt, azt is megtudtuk, hogy milyen jóságok várnak ránk a közeljövőben érkező heti kihívások teljesítéséért.

Hirdetés

A srácok nemrég beszámoltak arról, hogy milyen jutalmakat zsebelhetünk be a Survival Mode hetente változó feladatainak elvégzésével május 7-től kezdve egészen június 17-ig. Számos különleges csúzli a miénk lehet, illetve még egy Deathclaw-karmokból készült fegyvert is megkaparinthatunk.

Emellett az Adventure Mode-ban már meg lesznek védve a táborunkban lévő épületek és objektumok az ellenfelek támadásaitól. Egy nagyobb szerkezet építésekor pedig elég csak a legelső foundationt a talajra helyezni, és a többinél már nem lesz ilyen követelmény. További részletekért látogassatok el ide.

Ti játszotok a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)