Hirdetés

Fallout 76 - ingyenes cuccokat kínál a Bethesda

|

Ajándék lootot húzhatnak be a Fallout 76 játékosai.

Hirdetés

Bár a Fallout 76 kapcsán egy ideig csak a hibajavítás - és a Bethesda PR-részlegénél a tűzoltás - ment, májusban több újdonság is érkezik. Ezeknek az előfutára volt egy új frakció és egy hátizsák, valamint néhány külsőt megváltoztató tárgy is, amit ajándékként kapunk meg. 

Hirdetés

Az Atomic Store-ban csaphatunk le az ingyenes cuccokra, egy "Gift" emote-ra, egy puncsostálra és egy "Sheepsquatch Ate My Brother" poszterre, amelyek közül az első kettő nem csak átmenetileg elérhető. A Bethesda szerint a Gift volt az egyik legtöbbet kért emote a közösség által, ráadásul mivel a puncsostálunkból itallal szolgálhatunk a vendégeinknek, ezért akár arra is felhasználhatjuk az emote-ot, hogy megkínáljuk őket. 

Ti játszotok még a Fallout 76-tal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)