Hirdetés

Fallout 76 - bármikor testreszabhatjuk karakterünket

|

Igen, akár még karakterünk nemét is percenként megváltoztathatjuk, ha éppen ehhez lenne kedvünk valamiért.

Hirdetés

A Bethesda a mai nap számos friss részletet megosztott a közelgő Fallout 76-tal kapcsolatban, beleértve a karakterkészítőt is.

Hirdetés

A többjátékos-alapú Fallout 76 ugyanazt a rendszert fogja használni, mint korábban a Fallout 4, már ami a karakterkreációt illeti. Túlélőnket több módon is testreszabhatjuk majd, mint korábban, ám a folyamat nem ér véget azzal, hogy elhagyjuk a Vaultot.

Karakterünk küllemét és nemét egyaránt megváltoztathatjuk bármikor a játék során, így ha rá is ununk a sablon kis emberkénkre, kedvünkre szabhatjuk át egy röhejes abominációvá, ha épp arra vágyunk.

Emellett egy új fotómód is a Fallout 76 részét képezi majd, amivel úgynevezett "badge képeket" is készíthetünk karakterünkről - magyarán pofás kis szelfiket, a korszellem kötelező kelléke. A képeket különböző pózokkal, arckifejezésekkel, filterekkel és hasonlókkal dobhatjuk fel. Persze, a Fallout 76 játékteréül szolgáló, posztapokaliptikus Nyugat-Virginia tájait is megörökíthetjük kalandjaink során.

Ti sokat szoktatok szöszölni a karakterkészítővel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)