Hirdetés

Fallout 76 - egy pillanatra azt hihettük, heteken belül megjelenik

|

Megeshet, hogy a vártnál jóval hamarabb visszatérhetünk a posztapokaliptikus világba, de valószínűleg a frissített dátum a valódi.

Hirdetés

Ideig-óráig az Amazon felületén láthattunk egy megjelenési dátumot, ami alaposan meglepte az internet népét. Azért csak óvatosan az örömködéssel.

Hirdetés

A Fallout 76-ot a múlthéten jelentette be a Bethesda egy hangulatos előzetessel, az viszont talán senki fejében nem fordult meg, hogy pár hét múlva már készhez is kaphatjuk a programot. A játék amazonos terméklapja azonban egy 2018. július 31-ei megjelenési dátummal csigázta fel a rajongókat, ám mindez nem tartott sokáig, a "hiba" azóta javításra került, jelenleg pedig 2019 decembere van feltüntetve, ami simán lehet placeholder, és jelentheti, hogy szimplán valamikor jövőre jön.

Az időben elkészített screenshoton a július 31-ei dátum mellett a játék árazását is láthatjuk, mely alapján pont annyiba kerül majd, mint bármely más AAA játék. Hiába keringenek pletykák arról, hogy egy Rusthoz vagy DayZ-hez hasonló online túlélőjátékot kapunk, az árazás láttán jogosan számíthatunk egy teljes értékű epizódra.

A Fallout 76 megjelenési dátumának hivatalos bejelentése egyelőre még várat magára, viszont közel sem légből kapott gondolat a korai kiadás. Ugyan a cégek jelentős része az E3-at olyan játékok leleplezésére használja, amik évekkel később kerülnek csak a boltok polcaira, a Bethesda nem vár sokat.

Ti várjátok már a Fallout 76-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)