Hirdetés

Fallout 76 - mégis lesznek loot boxok?

|

A "módszerek arra, hogy hogyan nyugtassuk meg a feldühített rajongókat" listának valószínűleg nincs a tetején a ládák bevezetése.

Hirdetés

Emlékeztek még Pete Hines október végi nyilatkozatára, miszerint nem lesznek loot ládák a Fallout 76-ben? A Bethesda megfeledkezhetett erről; semmiképp nem nyugtató, hogy adatbányászok lunchboxok érkezésére utaló nyomokat találtak.

Hirdetés

A lunchbox rendszer a sorozatban először a Fallout Shelter mobiljátékban bukkant fel. Ott különböző achievementek teljesítésével, és valódi pénz befizetésével lehetett dobozokat szerezni, melyek többnyire apró extrákat rejtettek. Itt azonban a jelek szerint olyan jutalmak bújnak majd meg a dobozokban, mint a cipelhető súlylimit növelését lehetővé tevő tárgy, extra XP bónusz, rádióaktivitás elleni bónusz védelem, vagy bónusz sebzés buff.

Mivel a loot ládákat a karácsonyi frissítéshez tartozó fájlok között találták, így jelenleg nem egyértelmű, hogy a dobozokat csak az esemény idejére akarják-e bevezetni vagy permanens újdonságnak tervezik, de akárhogy is, ez nem fog sokat javítani a játék renoméján.

A Bethesda közösségi menedzserei is látták az adatbányászok által kiásott infókat, és a játék Reddit oldalán jelezték, hogy a visszajelzéseket továbbküldik az illetékeseknek. Meglátjuk, hogy milyen eredménye lesz ennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)