Hirdetés

Fallout 76 - kiderült, hová fut majd ki az egyik történetszál

|

A Bethesda megosztott néhány részletet a sztorival kapcsolatban.

Hirdetés

A Fallout 76 alapvetően multiplayer játék lesz, viszont nem fog kimaradni belőle a klasszikus sztorivonal sem, a hozzá kapcsolódó küldetéseket pedig csoportban vagy akár egymagunk is teljesíthetjük.

Hirdetés

Mint kiderült, a Vault 76 elhagyása után hősünk kap egy üzenetet magától az Overseertől, aki elsőként lépett a felszínre. Az általa küldött adás elvileg titkos útmutatókat rejt magában a fő történetszállal kapcsolatban, ennek megfejtésével jutunk el a sztori első állomásaihoz. Később persze az egész térképek be kell járni keresztül és kasul ahhoz, hogy az összes feladatot teljesítsük. 

Todd Howard, a játék rendezője a Game Informernek adott interjúban elmondta, hogy a kampány végén bizony mi leszünk azok, akik megnyomják a nagy piros gombot, azaz kilőjük majd az atomtölteteket. Ez valószínűleg senkit nem ér váratlanul, hiszen már korábban is tudtuk, hogy a játék része lesz az atom ledobása, de az érdekes új infó, hogy a fő történetszálba is bekerült ez a játékmechanika, ami egyébként az endgame szerves része lesz. Minden bizonnyal izgalmas lesz úgy mászkálni a 24 játékossal megtöltött terepen (amely egyébként a Fallout 4 térképének négyszeresén terül el), hogy közben tudjuk, a többi játékos is az atom urává válhat. 

Ti mit vártok sztori szinten a Fallout 76-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)