Hirdetés

Fallout 76 - lesznek mikrotranzakciók, de nem kell megijedni

|

Pete Hines mesélt kicsit a játék monetizációs rendszeréről, és bár elsőre vannak benne ijesztő dolgok, a lényegi tartalmak ingyenesek lesznek.

Hirdetés

A Bethesda arca, Pete Hines nyilatkozott a Fallout 76 kapcsán a GameSpot újságíróinak. A fő kérdés az volt, hogy hogyan működik majd hosszútávon a pénzügyi modell, és első hangzásra barátságos rendszert kapunk majd.

Hirdetés

A legfontosabb pontja a mikrotranzakciós megoldásnak az, hogy fegyvereket, vagy bármilyen típusú direkt erőt nem lehet majd pénzért venni, minden boltban található cucc kozmetikai kiegészítő lesz. Ezeket az Atom nevű fizetős valutával válthatjuk majd ki, amiből egyébként Hines szerint rengeteget fogunk kapni játékbeli eredményeinkért is. Aki nem akar fizetni, annak nem kell majd.

"Ha nem akarsz pénzt költeni az Atomic üzletben a kozmetikumokra, akkor nem kell majd. Rengeteg Atomot fogtok kapni csak azzal, hogy játsszátok a játékot. Aki szeretne költeni, az költhet, de olyan nem lesz, hogy 'most jobb vagyok a többieknél, mert az asztalra csaptam a bankkártyám'. Ez nem pay-to-win rendszer, és nem lesznek loot ládák."

Az utolsó mondatból tehát kikövetkeztethetjük, hogy közvetlenül megvásárolhatjuk majd a számunkra szükséges cuccokat a véletlenszerű lootot dobáló dobozok helyett. Ez már önmagában jó hír, de az pláne, hogy az összes Fallout 76 DLC csomag ingyenes lesz.

A Bethesda általában pénzért kínálja a tartalmi kiegészítéseit, de az online mókájukban ez nem így lesz, ami valószínűleg sokaknak egy fontos pozitívum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)