Hirdetés

Fallout 76 - mod támogatással és privát szerverekkel érkezik

|

Ilyen téren mindenképp a játékosok kedvére szeretne tenni a Bethesda.

Hirdetés

A QuakeCon alkalmával ejtett pár szót a Bethesda vezető fejlesztője, Todd Howard a Fallout 76 mod támogatásáról.

Hirdetés

A rajongók megnyugodhatnak, hiszen a Fallout 76-ban privát szervereken is játszhatunk majd, ahol a különböző, játékosok által kreált modifikációkat is kedvünkre használhatjuk. Howard elárulta, hogy ennek vannak alapvető technikai akadályai, de tudja, hogy mennyire fontos a közösségnek a modok sorsa, így minden erejükkel azon vannak, a Fallout 76 élménynek is a része legyen a játék testreszabása.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mégis mekkora szabadságot kapnak majd a modderek, a privát szervereken való állandó jelenlét viszont garantáltan bonyolítani fog a dolgokon az előző részekhez képest. Howard továbbá azt sem erősítette meg, hogy konzolokon lesz-e lehetőség a modokkal játszadozni, vagy ez kizárólag a PC-sek kiváltsága lesz majd.

Ti is szeretitek "finomhangolni" a játékokat rajongói modokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)