Hirdetés

Fallout 76 - képtelenség lett volna elhozni Nintendo Switchre is

|

A Bethesda jó véleménnyel van a japánok hibrid gépéről, de a Fallout új részét nem tudták volna elkészíteni rá.

Hirdetés

A legtöbb új játék mostanában leginkább PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, és csak néhány olyan stúdió van, ami a Nintendo legfrissebb konzoljára is kiad egy multiplatform címet. A hamarosan megjelenő Fallout 76 sem lesz elérhető Switchre, és ennek bizony jó oka van.

Hirdetés

A Bethesda marketingért felelős fejese, Pete Hines a PAX Aus során azt nyilatkozta, hogy szimplán nem tudták volna megoldani, hogy Switchen is fusson a Fallout 76, ezért nem is jelenik meg a gépre a játék. Hines azonban még hozzátette, hogy ennek ellenére nem hagyják figyelmen kívül a hibrid konzolt, és a jövőben arra törekednek majd, hogy erre a platformra is kiadhassák játékaikat, mert szerinte passzol majd a Switch a stúdió jövőbeni projektjeihez.

Ti milyen platformon játszotok majd a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)