Hirdetés

Fallout 76 - biztos, hogy nem fogja támogatni a cross-playt

|

A Bethesda jelenleg a játék más aspektusaira fókuszál.

Hirdetés

Tegnap jelentette be a Sony, hogy nyílt bétában elérhetővé tette a Fortnite-ban a cross-play lehetőségét, illetve a jövőben több játéknál is tervben van a funkció bevezetése.

Hirdetés

Úgy tűnik viszont, hogy a Fallout 76 nem egy ilyen cím lesz. Todd Howard ugyan korábban azt nyilatkozta, hogy legfőképp a Sony akadályozza a különböző platformok közös játékát, de mint kiderült, maga a Bethesda sem épp erre a lehetőségre koncentrál. Pete Hines, a vállalat marketingvezetője Twitteren fejtette ki, hogy a Fallout 76-tal kapcsolatban a jelenlegi két legfontosabb dolog a B.E.T.A (tehát a játék bétája, csak hogy tiszta legyen mindenkinek), valamint a játék megjelenésének pontos megtervezése. A Fallout 76 tehát biztosan nem fogja támogatni a cross-playt a megjelenéskor és valószínűleg a jövőben sem.

Teljesen ugyan nem zárta ki Hines sem a lehetőséget, így persze reménykedni még mindig lehet, hogy a Bethesda később meggondolja magát.

Ti örülnétek, ha a Fallout 76 is támogatna a cross-play funkciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)