Hirdetés

Fallout 76 - idén már nem kerülnek be az NPC-k

|

Privát szervereket már jövő héttől indíthatunk, de a szeméttelepet csak jövőre fogják benépesíteni gépi karakterek.

Hirdetés

A Fallout 76-nak nagyon sok problémája volt a megjelenésekor, melyek egy része abból eredeztethető, hogy a fejlesztők nem kaptak elég időt. Valószínűleg az NPC-k is ezért maradtak ki, hiába próbálták feature-ként eladni, hogy a világban csak valódi játékosok karaktereivel fogunk tudni összefutni.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a Wastelanders frissítéssel még idén ősszel megérkeznek a gép által irányított karakterek, de bejelentették, hogy 2020 első negyedévénél hamarabb nem állnak majd készen. Pedig szuper lett volna, ha az első évfordulóra ezzel ajándékoznak meg minket... de hát van, amit nem szabad siettetni, ugye. Most kénytelenek vagyunk beérni az alábbi galériában található néhány képpel.

Cserébe viszont a jövő héttől bárki indulhat majd zárt szervert, hogy a barátaival kalandozhasson, sőt, idővel a privát világok modolhatók is lesznek. Még idén érkezik pár javítás is. Jövőre az Atomic Shopot is átgyúrják egy kicsit, de figyelnek majd arra, hogy ne boruljon meg az egyensúly.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)