Hirdetés

Online túlélőjáték lesz a Fallout 76?

|

Több forrás is azt állítja, hogy nem a hagyományos RPG-s vonalat követi majd a Bethesda új játéka, hanem egy egészen újszerű irányba viszi el a franchise-t.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként érkezett a Fallout 76 bejelentése, az egyedi számozásból azonban sokan rögtön arra következtettek, hogy valami turpisság van a dologban, és az új játék letér majd az elmúlt években jól kitaposott útról.

Hirdetés

Ezek a megérzések most beigazolódni látszanak, a Kotakunak ugyanis több neve elhallgatását kérő forrás is megerősítette, hogy a hagyományos egyjátékos kampány helyett egy online túlélő RPG-t kapunk majd, amelyek a DayZ-ből és a Rustból merítenek inspirációt. A szivárogtatók elmondták, hogy a projekt eredetileg a Fallout 4 online komponensének prototípusa volt, ebből nőtte ki magát az évek során. Lesznek ugyan benne küldetések, és kapunk egy sztorivonalat, de a bázisépítés és az online elemek körül forog majd a játékmenet.

A Fallout lore szerint a Vault 76-ot viszonylag korán, alig 20 évvel az atomháború után nyitották ki (a Fallout 3-4 durván 200 évvel a bombák elhallgatása után veszi fel a fonalat), így egészen más környezet vár majd ránk, mint amit megszoktunk. A trailerben említik is, hogy amikor a csata elült, akkor eljön az ideje, hogy újjáépítsük a világot.

A fejlesztésbe nemcsak a Bethesda marylandi csapata, hanem a BattleCry-on dolgozó  austini stúdió is besegít. Kíváncsiak vagyunk, mit villantanak a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)