Hirdetés

Fallout 76 - rengeteg apró változás fogja megkönnyíteni az életünket

|

A Bethesda nem mondott le a játékról, és közel egy évvel megjelenése után is javítgatja még.

Hirdetés

Miközben a Bethesda a legnagyobb figyelmet a nagy tartalmi frissítésekre fordítja, azért néha kidob kisebb javításokat is, melyek a bugokra és az életminőség jobbá tételére fókuszálnak. Hamarosan újra jön egy ilyen kis csomag, és rengeteg apróságot tartalmaz.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb eleme a patchnek, hogy kijavítja az előző frissítés okozta bugot (hiszen a Fallout 76-ról beszélünk, nyilván volt ilyen), ami ledobált embereket a szerverekről. Ezen felül a Vault 94-ből (az első raid) eső jutalmak gyakorisága is megemelkedik, a nem ballisztikus lövedékek is kapnak valamilyen páncélokon átütő hatást, a modok felhasználói felülete pedig megváltozik, hogy tisztábban mutassa az adott kütyü előnyeit.

A fentieken túl lesz még néhány kisebb-nagyobb módosítás, és mindegyikük hamarosan befut majd az éles szerverekre. Ezt a tapaszt fogja követni a Wastelanders frissítés, ami számos új küldetést, NPC-ket, eseményeket és még több tartalmat hoz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)